Eko Briketter

Greenwood 3X Ekobriketter

Greenwoods supereffektive 3X Ekobriketter er fremstillet af de hårdeste løvtræssorter, bøge- og egetræ, og er presset sammen under et hårdere tryk end almindelige træbriketter. De er yderst effektive til alle typer brændeovne og pejse. Ekobriketterne kan gløde natten over og har en ekstrem høj varmeudvikling. Anvend maks. tre til fire briketter ad gangen. De indeholder hverken affaldsprodukter eller kunstige bindemidler. Ekobriketterne er et rent naturprodukt, som skal opbevares tørt, så de ikke suger fugt.

Brandværdi min. 4.500 kcal/kg · Vand ca. 3,4 % · Aske ca. 0,4 % · Svovl maks. 0,04 %. Varen overholder EU norm EN 1860-2:2005 (E) og DIN 51731.

(1/1 pll. = 96 pk. á 10 kg).

UDVENDIGE PALLEMÅL MIN. 120 x 80 x 200

Levering
Du modtager automatisk en ordrebekræftelse pr. mail umiddelbart efter din bestilling.

Vi levere indenfor seks arbejdsdage til brofaste forbindelser i Danmark. Vi leverer som oftest fra dag-til-dag, hvis vi har modtaget din ordre inden kl. 11.00.

Cumac sørger i samarbejde med vores leverandører for at arrangere levering med fragtmand til modtagers adresse. Rettidig levering forudsætter dog at vores leverandør overholder sine normale leveringstider.