Salgs- & Leveringsbetingelser

Fyringsbriketter.com er ejet af virksomheden Fyringspriser IVS, Gurrehaven 37, DK-3200 Helsinge, Tlf. + 45 60289434, CVR nr. 36394021.

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres på Fyringsbriketter.com bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand uden for Fyringspriser IVS. Alle informationer opbevares på betryggende vis i Fyringsbriketter.com's databaser. Oplysningerne vil kun blive anvendt af den til hver en tid gældende ejer af Fyringsbriketter.com og dennes medarbejdere.

I forbindelse med elektronisk betaling bruges en krypteret og sikker betalingsgateway fra QuickPay, der er en af Skandinaviens største og ældste leverandører af betalingsløsninger. QuickPay er meget udbredt og anerkendt og er naturligvis godkendt af PBS.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil, som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Ved bestilling i webshoppen har vi brug for minimum navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Fyringsbriketter.com på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. Vi anbefaler derfor, at du gemmer en kopi af din elektroniske ordrebekræftelse. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning, hvis der er tale om svindel med betalingskort. Falske bestillinger politianmeldes!

Man kan valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste, således at man løbende modtager nyheder, tilbud og anden information fra Fyringsbriketter.com. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.

Betalingskort

Fyringsbriketter.com modtager betaling med de fleste anerkendte betalingskort som eksempelvis Dankort og VISA-dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, den dag varen afsendes. Fyringsbriketter.com krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Priser

Fyringsbriketter.com forbeholder sig ret til prisændringer, og kan ikke stilles til ansvar for eventuelle prisfejl eller tastefejl.

Leveringsbetingelser

Fyringsbriketter.com sørger i samarbejde med vores leverandører for at arrangere levering med fragtmand til modtagers adresse. Du kan forvente at modtage din bestilling inden for 5-7 hverdage. Rettidig levering forudsætter dog at vores leverandør overholder sine normale leveringstider.

Skulle varen være i restordre eller på anden måde blive forsinket, vil du snarest muligt få besked herom pr. email. Såfremt der opstår forsinkelser hos fragtfirmaet, kan Fyringsbriketter.com ikke drages til ansvar for forsinkelserne. Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet uden forudgående særaftale mellem kunde og Fyringsbriketter.com.

Før levering
• Et køb kan ikke annulleres efter forudbetaling.
• Der kan ikke ringes op inden levering.
• Der kan ikke leveres på specifikke tidspunkter af dagen.
• Der leveres kun til brofaste forbindelser i Danmark.
• Varen er frit leveret på palle til én adresse.

Transport
• Det skal være muligt at komme frem med en lastbil.
• Vejen skal være kørefast med minimum 4 m frihøjde og ingen udhængende træer.
• Ved snefald skal der være ryddet således, at palle kan aflæsses og køres hen til adressen.

Under levering
• Pallen stilles max. 3m fra lastbilens lift med en løftevogn.
• Pallen bliver kørt så langt ind som muligt på et fast underlag, asfalt, beton el. lign.
• Kørsel på underlaget sker på købers egen risiko (en palle vejer ca. 1.000 kg).
• Pallen kan ikke stilles, hvor den obstruerer trafikken eller er uanbringelig iflg. loven.
• Det er udelukkende chaufføren, der afgør, om og hvor det er forsvarligt at stille pallen.

Efter levering
• Ingen kvittering for modtagelse er for købers risiko.
• Bliver der stjålet fra pallen, er dette ligeledes for købers risiko.

Reklamation

Såfremt der måtte være reklamation og varerne skal returneres, skal emballagen være intakt og varerne skal ligge, som da de blev leveret. Reklamationer skal være foretaget senest fem dage efter modtagelse og kan kun foretages, så længe emballagen er intakt. Såfremt varer, der skal afhentes, er blevet beskadiget, ødelagt eller hvis der er blevet forbrugt af varerne, kan varerne ikke returneres. Kontrollér varen inden pallen tømmes eller flyttes.

Træbriketter skal omgående efter levering anbringes et tørt sted, så de ikke kan suge fugt; dette gælder både fra oven, fra siderne og fra neden. Har træbriketterne fået fugt efter levering, er det kundens eget ansvar og al reklamationsret bortfalder.

Forgæves kørsel

Ved forgæves kørsel i forbindelse med at nogle af ovennævnte punkter ikke er overholdt, vil De blive debiteret et ekspeditionsgebyr på 200,00 kr. samt den forgæves fragt. Fragten er vest for Storebælt 600,00 kr. pr. palle og øst for Storebælt 500,00 kr. pr. palle. Priserne er inklusive ud- og hjemkørsel, men ekskl. moms. Deres accept af ovenstående sker, når De har betalt for varerne.

Med venlig hilsen

Fyringsbriketter.com
v/ Fyringspriser IVS
Gurrehaven 3
DK-3200 Helsinge
Tlf. +45 60289434

info@fyringsbriketter.com